Πώς λειτουργεί

You smile so iSmile

Χαμογελάς, οπότε χαμογελάμε κι εμείς. Δηλαδή το χαμόγελό σου κάνει κι εμάς ευτυχισμένους.

Δηλαδή, πώς λειτουργεί;

our general manager, busy at work

Η πρώτη επίσκεψη

Ακούμε το πρόβλημά σου. Καταγράφουμε ψηφιακά το χαμόγελο σου και δημιουργούμε ψηφιακά τρισδιάστατα ομοιώματα των δοντιών σου με το ενδοστοματικό scanner iTero. Σου δείχνουμε άμεσα την τρισδιάστατη αναπαράσταση των δοντιών σου, όπως θα είναι μετά την ορθοδοντική θεραπεία και φωτογραφία σου με το νέο σου χαμόγελο στο πρόσωπο σου. Σου εξηγούμε ποια είναι η ενδεδειγμένη θεραπεία.

Η θεραπεία σου σχεδιάζεται ψηφιακά

Αναλύουμε ψηφιακά τα προβλήματά σου και σχεδιάζουμε σε ειδική ψηφιακή πλατφόρμα όλες τις μετακινήσεις των δοντιών σου με απόλυτη ακρίβεια. Οι ορθοδοντικοί σου νάρθηκες Invisalign εκτυπώνονται τρισδιάστατα, απόλυτα εξατομικευμένοι για εσένα. Σου παρουσιάζουμε και συζητάμε μαζί σου την τρισδιάστατη αναπαράσταση της ορθοδοντικής σου θεραπείας.

ο ορθοδοντικός μας, Ιωάννης Ιωαννίδης, σχεδιάζοντας την ψηφιακή θεραπεία κάποιου ασθενή
ένας από τους ασθενείς μας, κρατώντας τον απόλυτα εξατομικευμένο για εκείνον, τρισδιάστατα εκτυπωμένο, νάρθηκα Invisalign

Η θεραπεία σου ξεκινάει

Η ορθοδοντική σου θεραπεία ξεκινάει με άνετο τρόπο, προσαρμοσμένο στην καθημερινότητά σου ή του παιδιού σου και βλέπεις ήδη από τις πρώτες εβδομάδες το χαμόγελο σου να μεταμορφώνεται. Παρακολουθούμε τη θεραπεία σου με αραιές, σύντομες και άνετες επισκέψεις χρησιμοποιώντας το ενδοστοματικό scanner για να επιβεβαιώσουμε ότι τα δόντια σου ακολουθούν με ακρίβεια τις καθορισμένες μετακινήσεις.

Το νέο σου χαμόγελο είναι εδώ.
Για να μείνει.

Η θεραπεία σου ολοκληρώθηκε και πλέον είσαι ενθουσιασμένος με το χαμόγελό σου! Εμείς είμαστε δίπλα σου, όχι μόνο σε αυτή την υπέροχη στιγμή για να γιορτάσουμε μαζί σου, αλλά και από εδώ και πέρα ώστε να είσαι βέβαιος ότι το χαμόγελό σου θα παραμείνει εξίσου τέλειο για πάντα.

εικόνα κοπέλας που χαμογελά με αυτοπεποίθηση και ευτυχία

Αν ακόμα αναρωτιέσαι αν είμαστε
η καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία σου, 
η απάντηση είναι ΝΑΙ!