Πρίν & Μετά

Μέρα με τη νύχτα.

Ρωτήσαμε τους ασθενείς μας τί σκέψεις είχαν πριν έρθουν σε εμάς και πώς βελτιώθηκε η ζωή τους έπειτα. Εκατοντάδες ανταποκρίθηκαν και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά.

ΠΡΙΝ έρθουν στο iSmile

Ανάμεσα στις εκατοντάδες απαντήσεις, οι παρακάτω είναι μερικές από αυτές που διαβάζουμε ξανά και ξανά.

Θέλω να έχω ίσια δόντια αλλά φοβάμαι πως μπορεί να πονέσω

Κάποιοι με κοροϊδεύουν για τα δόντια μου

Ντρέπομαι όταν χαμογελώ

Δεν μου αρέσει να χαμογελώ στις φωτογραφίες

Τα δόντια μου έχουνε κενά μεταξύ τους

Τα μπροστά μου δόντια προεξέχουν

Δυσκολεύομαι να μασήσω/δαγκώσω

Πιστεύω ότι τα δόντια μου δεν κλείνουν σωστά

Δεν μου αρέσει η ιδέα να φορέσω σιδεράκια

Με ανησυχεί το πόσο πολύ διαρκεί η ορθοδοντική θεραπεία

Θέλω να έχω ίσια δόντια αλλά φοβάμαι πως μπορεί να πονέσω

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ο ορθοδοντικός

ΑΦΟΥ ήρθαν στο iSmile

Η εικόνα αλλάζει. Τη θέση της αμφιβολίας και του δισταγμού παίρνουν τώρα η ικανοποίηση και τα χαμόγελα με αυτοπεποίθηση.

Κατερίνα και Μαρία, σας ευχαριστώ ειλικρινά για αυτή την αξέχαστη εμπειρία. Κι ένα λίγο μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Γιάννη που έκανε θαύματα με τα δόντια μου και μου πρότεινε την καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου.

Δέσποινα

Αρχικά πρέπει να σας πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για το αποτέλεσμα!!! Υπήρξε καταπληκτική συνεργασία και φανταστική δουλειά. Τα 2 χρόνια πέρασαν πολύ γρήγορα και ανώδυνα. Κύριε Γιάννη, σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για αυτό το χαμόγελο!

Δημήτρης

Δεν ξέρω τί να πώ … σας ευχαριστώ πάρα πολύ κάθε ένα ξεχωριστά για την υπομονή σας και για αυτό το άψογο αποτέλεσμα. Τώρα μπορώ να χαμογελάω χωρίς να νοιώθω άσχημα για την οδοντοστοιχία μου.

Δήμητρα

Η αναμονή άξιζε!!! Όταν μου ανακοινώθηκε πως έπρεπε να βάλω σιδεράκια, έτρεμα από το φόβο μου. Περίμενα πολύ πόνο και δύσκολη προσαρμογή. Τελικά όμως όλα ήταν ανώδυνα και το ταξίδι πανέμορφο! Τώρα νοιώθω πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τεράστια ικανοποίηση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Σμαρώ

Πλέον μπορώ να χαμογελώ άνετα, χωρίς δισταγμό. Επίσης, τώρα το χαμόγελό μου είναι υπέροχο και δεν ντρέπομαι για αυτό. Βέβαια, θα ήθελα να ευχαριστήσω και εσάς για όλη την προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα … Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ που μετά από τόσες προσπάθειες τώρα το χαμόγελο μου είναι πιο τέλειο από ποτέ!!!

Φωτεινή

Διάβασε τα όλα εδώ ή κλείσε κιόλας το πρώτο σου ραντεβού στο iSmile.